Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şayeste görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler boşluk önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve kaşımak değerlidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın gibi müstacel durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Mevsuk yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı yapıcı raporunun düzenınması midein en önemli adımdır.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) yapı taşı amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki tütün, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon Yangın Çıkış Kapısı esenlayarak bu zararlı koşulların gayrı katlara intikalini hapsetmek veya olanaklı başüstüneğu derece geciktirmektir.

Sair nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir müşkül konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor mevsimli mevsimsiz eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça duygulu davranıyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu ovamızda;

Binalarda belli başlı standartlarda arazi alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page